Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdésed van a vászonképeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Segítünk!

Olvasd el a leggyakrabban feltett kérdéseinket és ha bármi egyéb kérdésed maradt, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot. Igyekszünk minél előbb válaszolni.

Rendelés és garancia

A vászonképeink árait ide kattintva nézheted meg.

Elhivatottak vagyunk a lehető legmagasabb minőség iránt, és hogy csak olyan vászonképeket készítsünk, amik akár művészeti galériában is megállnák a helyüket. Ezt pedig az elvárható maximális odafigyeléssel és sok nyomdánál csak drágább és jobb minőségű alapanyagokkal érjük el.

Vászonképeink minőségéről és alapanyagainkról ide kattintva tudsz többet olvasni.

Jelenleg 20 cm és 100 cm közötti vászonképeket készítünk, 10 cm-es ugrásokkal. Ezen belül bármekkorát.

Az online vászonkép tervezőnk .jpeg, .tiff, .png és .heic fájformátumokat támogat, maximum 50MB fájlméretig.

Amennyiben más formátumot vagy nagyobb fájlméretet használnál, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hiszünk benne, hogy mindig van hova fejlődnünk. Ha a mi hibánkból nem tetszik a vászonképed, első körben igyekszünk kijavítani és olyan vászonképet készíteni, amit büszkén akasztasz fel a faladra. Ha nem sikerül, és ezt 30 napon belül jelzed nekünk, 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk és visszautaljuk a vászonképed árát.

Ha bármilyen okból nem tetszik a vászonképed, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Semmilyen, az is elég, hogy nem tetszik és mi visszautaljuk a vászonképed árát. Viszont igyekszünk folyamatosan fejlődni, így biztosan meg fogjuk kérdezni, és meg is köszönjük, ha megírod miért nem tetszik a kép, vagy mit rontottunk el.

Ha bármilyen okból nem tetszik a vászonképed, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ha a feltöltött fotóval kapcsolatban mindent rendben találunk és neked sincs egyedi kérésed, akkor nem. Mi csak abban az esetben küldünk előnézeti képet, ha bármit módosítunk a fotódon. Ebben az esetben emailben fogunk keresni.

Mivel az általunk használt nyomtató és vászon sokkal jobban megközelíti az eszközödön található kép színeit, mint a legtöbb vászonkép nyomda által használt technológia, így a legtöbb esetben előnézeti kép küldésére sincs szükség, mert pontosan ugyanazt a képet látnád viszont, mint amit feltöltöttél.

Hogy ez miért van és más vászonkép nyomdák miért módosítanak a képed színein és küldenek előnézeti képet, arról bővebben a minőségi vászonkép oldalunkon írtunk.

Persze! Minden fotót manuálisan ellenőrzünk és ha bármi olyat látunk, ami miatt nem vagyunk benne biztosak, hogy teljesen elégedett leszel a végeredménnyel, keresni fogunk.

Minden megrendelést igyekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni, azonban ez mindig az éppen folyamatban lévő rendelések számának függvényében változik.

Általánosságban viszont elmondható, hogy a kép jóváhagyásától számított 2-6 munkanapon belül elkészítjük a vászonképeket. Ha fontos, hogy a vászonképed a lehető leghamarabb elkészüljön, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a visszaigazoló emailben meghatározott módon.

Vászonképeinkkel és alapanyagokkal kapcsolatos kérdések

  • 12 színes Canon ImagePROGRAF PRO-4100 nyomtatóval készítjük a nyomatot.
  • SIHL Luna Fine Art matt vászonra (340 g/m2) nyomtatunk.
  • Hahnemühle matt lakkal védjük a vászonképed a nedvességtől és UV-fakulástól.
  • Borovi fenyő vakrámára feszítjük a vásznat.
  • Fenyőből készült képkeretlécekkel keretezünk.


Vászonképeink minőségéről és alapanyagainkról bővebben ide kattintva tudsz olvasni.

Vakráma vagy vakkeret alatt azt keretet értjük, amire a vásznat feszítjük. A vakrámának praktikus okai vannak, ugyanis ez adja a vászonkép tartását. Falon nem látod a vakrámát, csak ha megfordítod a vászonképet. Keret és képkeret alatt pedig a hagyományos értelemben vett, dekorációs célú keretet értjük, ami a vászonkép körül található és felakasztott állapotban szemből, valamint oldalról is látható.

Akár keretezett, akár vakrámára feszített képet rendelsz, 2 cm mély vakrámára feszítünk.

Alapesetben enyhén elhomályosítva tükrözzük a mintát a vakráma oldalára, hogy semmi se vesszen el a képből.

Természetesen tudsz egyedi színt vagy megoldást is kérni a vászonkép oldalaira vonatkozóan, azt kérjük add meg a megjegyzés mezőben és igyekszünk teljesíteni.

Fekete, fehér vagy natúr fa képkeretek közül választhatsz, amiket “lebegő keret” stílusban használunk. Ez azt jelenti, hogy a vakráma és a képkeret belső éle között körbe 1 cm rést hagyunk, így olyan hatást fog kelteni, mintha vászonképed a keretben “lebegne”.

Fekete és fehér képkereteink 35 mm mélyek, oldaléleik (amiket szemből látsz) 1 cm vastagak, míg a natúr képkeretünk 33 mm mély, oldaléle pedig 8 mm vastag.

Igen! A kiszállított csomag tartalmazza a vakrámára feszített vászonképet, a kért keretben vagy nélküle és falvédő koronggal ellátva. Emellett akasztót is találsz a csomagban.

Részben. Minden nyomatot kézzel felhordott matt lakkal kezelünk, így ellenállóbbak a nedvességgel és UV sugárzással szemben. Azonban így sem javasoljuk egy kád vízbe tenni, súrolni pedig semmiképp.

Kérjük csak száraz vagy enyhén nedves ronggyal töröld a vászonképeket, és ne dörzsöld, éppen úgy ahogyan egy eredeti festménnyel is tennéd.

Számlázás

Kizárólag bankkártyás fizetéssel tudsz vászonképet rendelni.

0% ÁFA tartalmú egyéni vállalkozói számlát fogsz kapni a megrendelésedről.

Szállítással kapcsolatos kérdések

Házhoz szállítással, MPL csomagpontra vagy postára kérheted a vászonképed. Bármelyik opciót is válaszd, a szállítás költségeit mi álljuk.

Összeghatártól független minden vászonképet díjmentesen házhoz szállítunk Magyarország határain belül.

Egyelőre nincs. Az elkészült vászonképedet kizárólag házhoz szállítással, MPL csomagpontra, vagy postára szállítva kérheted, viszont minden vászonképet díjmentesen szállítunk.

Nem, egyelőre csak Magyarország határain belül szállítunk.

Kihagytunk valamit? Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünkön!